β) Δες 3 λόγους για να...

Posted by content 14/09/2016 0 Comment(s) Γιατί να βάλω πρόσθετο,

Εάν βουίζει το διαφορικό σου, δες 3 λόγους για να του βάλεις Polytron. Το διαφορικό σαν μηχανισμός μετάδοσης κίνησης, υπόκεινται στις δυνάμεις της τριβής. Ιδιαίτερα όταν αυτό λειτουργεί, υπό την πίεση μετακίνησης μεγάλων φορτίων, ή της αγωνιστικής οδήγησης, ή ακόμα υπό την πίεση της πολύωρης οδήγησης στους αυτοκινητόδρομους σε περιόδους καύσωνα.

Αυτές οι δυνάμεις της τριβής περιορίζουν σταδιακά την επιφανειακή σκληρότητα των μετάλλων προκαλώντας την επιτάχυνση του ρυθμού φθοράς του διαφορικού και τελικά τον θόρυβο. Ακόμη η οδήγηση σε συνθήκες καύσωνα στην εθνική οδό, μπορει να αυξήσει σημαντικά την θερμοκρασία της βαλβολίνης, γεγονός που μπορεί να μειώσει την αποτελασματικότητά της στην διάρκεια του ταξιδιού.

Προτείνεται για το διαφορικό σας η λύση Polytron MTC για τους παρακάτω 3 λόγους:

  • Για να μειώσεις (ή ακόμα και να σταματήσεις) τον θόρυβο.
  • Για να το προστατέψεις από την τριβή που περιορίζει το όριο ζωής του.
  • Για να το διατηρείς συνεχώς σε άριστη κατάσταση.

Επειδή ο προορισμός του Polytron MTC είναι να διαμορφώνει πολύ ποιοτικές, πλήρως αντιτριβικές και πολύ ανθεκτικές επιφάνειες μετάλλων, βελτιώνει την ανθεκτικότητα και την λειτουργία του διαφορικού. Ταυτόχρονα το PolytronMTC βελτιώνει την ποιότητα της βαλβολίνης, για αυτό το διαφορικό λειτουργεί με χαμηλότερες θερμοκρασίες και λιγότερο θόρυβο.