Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφή μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις:

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με υπαιτιότητα του polytron.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία.


Σ'αυτές τις περιπτώσεις κι εντός 5 ημερών θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής & αντικατάστασης του προϊόντος.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το polytron.gr . 

Επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή αν:

-Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

-Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

-Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε το polytron.gr δύναται να μην έχε την επιστροφή και αντικατάσταση.

Ακύρωση Παραγγελίας:

Ακύρωση της παραγγελίας γiνεται όταν :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται κάτω αριστερά στην οθόνη σας. 

Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στην επικοινωνία της ιστοσελίδας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στην επικοινωνία της ιστοσελίδας  ή στείλτε μας email info@polytron.gr , εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει η συσκευασία και το περιεχόμενό της να είναι στην αρχική τους κατάσταση.